Uvjeti poslovanja

Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju s ovim uvjetima te da iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim korisničkim pravima i obvezama.

1. NAČINI PLAĆANJA

U našoj internetskoj trgovini galerija-s.com svoju narudžbu možete plaćati na sljedeće načine:

a) po ponudi/predračunu (općom uplatnicom ili Internet bankarstvom) na IBAN: HR8723860021100515017 (troškove dostave preuzima Galerija S)

b) pouzećem (u gotovini) – USKORO
c) kreditnom karticom – USKORO
d) PayPal – USKORO

Kupoprodajni ugovor je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.

• Plaćate li po ponudi (predračunu), nakon kreiranja Vaše narudžbe na Vaš email stići će svi potrebni podaci za uplatu. Vaša narudžba rezervira artikle i količinu. Uobičajeni model plaćanja je 01 (plaćanje po računu), ali neke banke imaju svoje oznake. Ukoliko nalog prijavljuje grešku, kontaktirajte Vašu banku. U poziv na broj primatelja upišite broj narudžbe (koji ste dobili na email s potvrdom Vaše narudžbe). Taj broj služi za brže povezivanje Vaše uplate s narudžbom. Uobičajeno vrijeme za potvrdu transakcija između banaka je 48 sati. Galerija S web-stranica čuva rezervaciju 3 dana. Rezervacija se može i produžiti na Vaš zahtjev ukoliko nas kontaktirate na info@galerija-s.com. Roba se isporučuje nakon što je uplata vidljiva na našem računu. Troškove dostave preuzima Galerija S.

2. NARUČIVANJE

Roba se naručuje preko elektronskog obrasca. Internetska trgovina je uvijek otvorena za naručivanje i ne postoji radno vrijeme za narudžbe. Na proizvod koji želite kupiti kliknite “Naruči” i zatim ispunite elektronski obrazac za narudžbu koji se nalazi kod svakog pojedinog proizvoda pod stavkom Autori te ćete elektronskom poštom biti obaviješteni o izvršenoj narudžbi.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom narudžbe proizvoda.
Pastorala d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Pastorala d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili emailom. Svi ostali naručeni proizvodi će biti isporučeni.

3. DOSTAVA

Proizvod šaljemo pomoću jedne od kurirskih službi odmah nakon zaprimanja uplate.

4. POVRAT I REKLAMACIJE

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni, prigovor možete uputiti na sljedeću email adresu: info@galerija-s.com; dodatno to možete učiniti pismeno na adresu: Pastorala d.o.o., M. P. Miškine 69, 48000 Koprivnica ili telefonski (091 762 3371).

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

• isporuka robe koja nije naručena

• isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja.

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo vas da usporedite primljene artikle s računom. Ukoliko nešto nedostaje ili je oštećeno, odmah to prijavite na email adresu: info@galerija-s.com  ili telefonski (091 762 3371). U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Pastorala d.o.o. nadoknadit će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti. Kupac je dužan reklamirani proizvod vratiti Pastorali d.o.o. u roku od 14 dana od pisane reklamacije. Prodavač je dužan u roku od 14 dana od dana primitka reklamiranog proizvoda kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti kupcu cjelokupan plaćeni iznos.

Pastorala d.o.o. prihvaća povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdanog prigovora, trošak zamjene proizvoda s novim proizvodom u cijelosti snosi Pastorala d.o.o. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata.

Web shop ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Fotografije su ilustrativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve proizvode ne može reklamirati po toj osnovi.

5. SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

Pastorala d.o.o. se obavezuje na trajno čuvanje svih osobnih podataka korisnika. Pastorala d.o.o. će osobne podatke koristiti isključivo za ispunjenje narudžbi (slanje informativnog sadržaja, ponuda, računa) i ostalu potrebnu komunikaciju. Korisnički podaci u nijednom slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama.

6. PRAVNA OBAVIJEST

Internetska trgovina galerija-s.com i svi podaci, dokumenti, informacije, sadržaji, slike proizvoda, grafički i videoelementi na stranici su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima i drugim pravima intelektualnog vlasništva i nije ih dozvoljeno reproducirati ili koristiti (osim za osobnu uporabu i druge nekomercijalne svrhe) bez prethodnog pismenog odobrenja.

7. PODACI O TVRTKI

Naziv tvrtke: PASTORALA društvo s ograničenom odgovornošću, agencija za turističko posredovanje i usluge
Skraćeni naziv tvrtke: PASTORALA d.o.o.
Sjedište tvrtke: Koprivnica, Grad Koprivnica, Mihovila Pavleka Miškine 69
Sud kod kojeg je tvrtka upisana u Sudski registar: Trgovački sud u Varaždinu
Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: MBS 010008438
Iznos temeljnog kapitala trgovačkog društva: 20. 300, 00 kuna uplaćen u cijelosti
Osobe ovlaštene za zastupanje:

– Marijan Špoljar, direktor
– Tanja Špoljar, članica uprave
– Milja Špoljar, članica uprave
Račun: Podravska banka d.d., Opatička 3, Koprivnica
IBAN: HR8723860021100515017
OIB: 28420866124
Kontakt: info@galerija-s.com

Mobitel: 091 762 3371 (Tanja Špoljar)

8. ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Sav sadržaj stranice galerija-s.com kao i uvjeti podložni su izmjenama od strane Pastorale d.o.o. te su korisnici odnosno kupci dužni prilikom svake posjete stranici, a radi potpune informiranosti, pregledati sadržaj iste. Pastorala d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost zbog propuštanja korisnika odnosno kupca da to učini.